Reisinformatie

Of u nu met de auto, het vliegtuig of de trein reist, het chalet in Porlezza is goed te bereiken. Voor een snelle aankomst zijn de auto of het vliegtuig een goede optie. Met de trein reist u wellicht iets langer, maar u kunt onderweg van prachtige uitzichten  genieten.

Adres:

U vindt de camping op :

Via Per Osteno 32

22018 Porlezza CO

Italië

 

Het chalet  bevindt zich vervolgens in het straatje Como (nummer 5). U kunt uw auto direct naast het chalet parkeren op een eigen parkeerplaats.

 

Reizen met de auto:

De afstand van Utrecht naar het chalet in Porlezza bedraagt ongeveer 975 kilometer. De snelste route om het chalet te bereiken is via Zwitserland. Wanneer u via Zwisterland reist, vergeet dan niet om een snelwegvignet aan te schaffen. Dit kan vooraf in Nederland, maar ook bij de laatste tankstations in Duitsland of aan de grensovergang met Zwitserland.

 

Reist u met een elektrische auto? Langs de Duitse en Zwisterse snelwegen zijn er voldoende oplaadmogelijkheden. Op loopafstand van de camping zijn ook twee oplaadpunten om de auto aldaar op te laden.

 

Overweegt u onderweg te overnachten? Ontdek hier diverse  overnachtingsmogelijkheden.

 

Reizen met het vliegtuig:

Vanuit Nederland kunt u vertrekken vanaf Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport, of Eindhoven Airport richting Milaan Malpensa. Bij aankomst heeft u de keuze: met een huurauto naar Porlezza rijden of met de trein richting treinstation Lugano. Indien u met de trein reist kunt u vervolgens eenvoudig met de bus of taxi naar Porlezza reizen.

 

Reizen met de trein:

Het is ook mogelijk om met de trein van Utrecht Centraal naar het treinstation van Lugano te reizen. U kunt zowel voor de dag- als de nachttrein kiezen. Afhankelijk van het gekozen moment kunt u zonder overstappen de treinreis maken. Eenmaal aangekomen op het treinstation van Lugano kunt u naar Porlezza verder reizen met de bus of taxi. Plan uw treinreis van Utrecht Centraal naar het treinstation van Lugano eenvoudig via OmioLet op: vanaf 15 juli 2024 zal de dienstverlening per trein wijzigen. 

 

Meer informatie:

Wilt u meer weten over het reizen naar ons chalet in Porlezza? Wij staan klaar om te helpen. Stuur ons een bericht via info@lugano-vakantiehuis-porlezza.nl. Reserveren of beschikbaarheid bekijken? Druk op een van onderstaande knoppen. 

 

| Naar beschikbaarheid >

 

| Naar reserveren >

 

 

 

< Vorige pagina |