Wij komen hier zelf al 20 jaar!

Al sinds 2003 komen wij jaarlijks terug in het appartement van onze familie in het schilderachtige Porlezza, waar massatoerisme nog geen rol speelt zoals bij de andere bekende meren. Hier geniet men van een onvervalst Italiaanse sfeer en drink je je cappucino nog te midden van de locals. Vanaf 2023 zijn wij trotse eigenaars van dit charmante chalet, dat we nu met enthousiasme aanbieden.  

Het is geen toeval dat wij jaarlijks terugkeren naar deze prachtige omgeving. Bezoekende gasten, vrienden en familie staan steevast versteld van de schoonheid van de omgeving. En door het gunstige klimaat kun je hier van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst volop genieten. Zelfs op regenachtige dagen betovert de omgeving, met laaghangende wolken over het meer en de majestueuze Alpen. Of het nu een dag wandelen in de bergen, varen op het Como-meer, suppen op het Luganomeer, of gewoon ontspannen met een goed glas wijn is, in deze omgeving vervelen wij ons nooit. En ieder jaar ondekken we weer nieuwe wonderschone plekjes. 

 

Het chalet dat we aanbieden hebben wij zelf gekozen vanwege de fijne locatie, als derde chalet vanaf de waterkant, waardoor je vanaf de veranda een prachtig zicht hebt op het water en de Alpen. Daarnaast vonden wij het belangrijk dat wij onze auto direct naast de accomodatie konden parkeren. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast over de omgeving en ons chalet als zullen zijn als wij. Als u meer wilt weten over de unieke plekjes in de omgeving, dan staan wij klaar om te helpen. 

 

Bij vragen, neem gerust contact met ons op.  

Familie Wietsma

Leusden 

 

Vragen? Mail ons op: info@lugano-vakantiehuis-porlezza.nl 

Of reserveer via 

Direct reserveren